• Niet zomaar een club

 • Nieuw sponsorcontract voor 3 jaar tussen PPSC en ING

  Schiedam, 3 december 2023

  PPSC gaat een samenwerking aan voor drie jaar met ING. Het nieuwe sponsorcontract is per 1 augustus ingegaan. ING gaat in totaal 625 amateurvoetbalverenigingen sponsoren. PPSC is blij met het vertrouwen van ING om de komende drie jaar te werken aan de groei en de ontwikkeling van het amateurvoetbal. Penningmeester Patrick Moerkerken: “We zijn ontzettend trots op de nieuwe samenwerking met ING, juist in deze tijd. Met behulp van de sponsoring door de bank kunnen wij onze activiteiten uitbreiden en ons inzetten om voetbal voor iedereen mogelijk te maken. We kijken uit naar een mooie samenwerking met ING in de komende jaren.”

   

  “Iedereen die dat wil, moet kunnen voetballen. Daarom blijft ING zich samen met de amateurvoetbalverenigingen onverminderd inzetten voor de ontwikkeling en groei van het amateurvoetbal, in het bijzonder het meiden- en vrouwenvoetbal. Naast de actieve bijdrage die we gezamenlijk leveren aan het Niemand Buitenspel-programma om zo voetbal ook toegankelijk te houden voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Daarin is de samenwerking met PPSC en andere clubsessentieel en bevestigt eens te meer hoe belangrijk amateurvoetbal is voor onze samenleving,” zegt Steffen van Iersel, manager Sponsoring & Events bij ING.

 • Sponsors

  PPSC heeft gelukkig een groot aantal sponsors. Een flink aantal onder hen is al jaren een trouwe sponsor van PPSC. Op dit gedeelte van de PPSC-Site willen we de sponsors onder de aandacht brengen. In een aantal gevallen is er ook een link naar de website van de sponsors. Bezoek deze ook eens. Zo krijg je een beeld van wie PPSC een warm hart toedraagt.

  Sponsor worden?
  Natuurlijk zijn we altijd op zoek naar nieuwe sponsors. Er zijn diverse mogelijkheden mogelijkheden om PPSC te sponsoren. Vanaf een bedrag van 50 Euro kun je al iets doen bij onze vereniging. Je slaat twee vliegen in één klap: Jij steunt een ambitieuze Schiedamse vereniging waar gezelligheid hoog in het vaandel staat en tegelijkertijd promoot jij je bedrijf(snaam). Hieronder wordt een uiteenzetting gegeven de mogelijkheden om sponsor van PPSC te worden.

  De Sponsorcommissie van PPSC kan maatwerk leveren voor degenen die sponsor willen zijn van PPSC. De mogelijkheden lopen uiteen van co-hoofdsponsor, shirtsponsor, advertenties op de site, vlaggen, reclameborden, etc. Interesse? Vraag de sponsormap aan.