• Niet zomaar een club

  • Sponsors

    PPSC heeft gelukkig een groot aantal sponsors. Een flink aantal onder hen is al jaren een trouwe sponsor van PPSC. Op dit gedeelte van de PPSC-Site willen we de sponsors onder de aandacht brengen. In een aantal gevallen is er ook een link naar de website van de sponsors. Bezoek deze ook eens. Zo krijg je een beeld van wie PPSC een warm hart toedraagt.

    Sponsor worden?
    Natuurlijk zijn we altijd op zoek naar nieuwe sponsors. Er zijn diverse mogelijkheden mogelijkheden om PPSC te sponsoren. Vanaf een bedrag van 50 Euro kun je al iets doen bij onze vereniging. Je slaat twee vliegen in één klap: Jij steunt een ambitieuze Schiedamse vereniging waar gezelligheid hoog in het vaandel staat en tegelijkertijd promoot jij je bedrijf(snaam). Hieronder wordt een uiteenzetting gegeven de mogelijkheden om sponsor van PPSC te worden.

    De Sponsorcommissie van PPSC kan maatwerk leveren voor degenen die sponsor willen zijn van PPSC. De mogelijkheden lopen uiteen van co-hoofdsponsor, shirtsponsor, advertenties op de site, vlaggen, reclameborden, etc. Interesse? Vraag de sponsormap aan.